O nama

Udruga P.A.R.K. (Pokretači alternativnog razvoja kulture) nezavisna je, neprofitna i volonterska udruga za mlade osnovana 2011. godine u Šibeniku. Pokrenuta je s ciljevima aktivnijeg uključivanja mladih u kulturni život grada, obogaćivanje glazbene i koncertne ponude Šibenika, dobivanja prostora za kreativno izražavanje mladih i poticanje kulture nenasilja u društvu. U proteklih sedam godina organizirali smo preko 40 kulturno-glazbenih manifestacija (koncerti, festivali, tribine, radionice, izložbe, filmske projekcije, plesni sadržaji…) u sklopu kojih smo uključili mnoštvo mladih Šibenčana i dali im priliku da njihovi talenti, želje i ideje dođu do široke publike. Ukazivali smo gradskim vlastima na problem ne imanja prostora kao što je klub mladih u gradu, skupljali smo potpise potpore i predlagali realna rješenja. U Šibenik smo kroz svoje projekte do sada doveli preko 80 bendova najrazličitijih glazbenih žanrova iz 6 zemalja regije i SAD-a. Osim vlastitih manifestacija konstantno sudjelujemo u kvalitetnim projektima drugih udruga i pomažemo u realizaciji programa za koji mislimo da su potrebni Šibeniku.