Projekti

KULTURALJKA

Dvodijelna kulturno-glazbena manifestacija pokrenuta 22.04.2011. godine s ciljem dobivanja prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku. Programi se održavaju kroz izložbe, natječaje, tribine, radionice, peticije, filmove, ples, koncerte, festivale… Uspjeh su afirmacija mladih talentiranih Šibenčana, oživljavanje derutnih potencijalnih prostora i dodjeljivanje dijela Narančaste zgrade udrugama na korištenje.

REGIUS

Regionalni glazbeni festival pokrenut 16.09.2011. godine s ciljem dovođenja najboljih bendova regije u Šibenik i promocija tolerancije i nenasilja među mladima u društvu. Žanrovski pokriva rock, punk, rap, ska, reggae, dub, DNB, dubstep, electro… Jedini preživjeli alter festival u Šibeniku koje je do sada posjetilo preko 10 000 posjetitelja iz Hrvatske i svijeta.

MEMBRAIN

Najnoviji festival bass glazbe u Hrvatskoj pokrenut je 18.08.2016. godine. Održava se na prostoru bivše vojarne Minerska u šibenskom kanalu. Na prvom izdanju nastupilo preko 40 Europskih i domaćih izvođača, na 4 pozornice u 3 dana programa. Kombinacija europske underground scene i dalmatinske prirodne energije daje sinergiju koja pruža čisti hedonizam za sva osjetila. Ove godine održava se treći put za redom i donosi glazbu budućnosti koja beskompromisno trese kamene temelje cijele Dalmacije.

OSTALI PROJEKTI

Uz tradicionalne godišnje manifestacije organiziramo i brojne druge evente ili sudjelujemo u organizaciji i promociji drugih projekata prijateljskih udruga i promotora.  Poljana Jam (2012.), Rundek cargo Trio u HNK Šibenik (2013.), Dani sv. Patrika (2014.), Klub Kuglana (2014./15.), Šibenska Drambara (2016.), Humanitarni party za Zakladu Ana Rukavina (2017.), Radio na Cesti (2017.), Battleme u Azimutu (2017.), Nox Festival (2017.) …